yritys

Suunnitteluliiga Oy on perustettu vuonna 2019. Toimimme  yrittäjävetoisesti ja organisaatiomme on erittäin joustava ilman tarpeetonta byrokratiaa. Suunnitteluliigan yrittäjillä on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja sähkökonsultoinnista. Kasvu on nopeaa ja tarjoamme palveluitamme jo laajalla alueella ympäri Suomen. Konsulttejamme löytyy mm. seuraavista kaupungeista: Turku, Tampere, Hämeenlinna, Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Kuopio, Oulu

 

 

Sähkösuunnitelma

Laadukasta konsultointia

- Olemme luotettavia ja avoimia yhteistyökumppaneita.

- Yritykseltämme löytyvät projektinhallinta- ja laadunhallintajärjestelmät.

- Yrityksellämme on 25 vuoden kokemus sähköteknisestä konsultoinnista.

- Kouluttaudumme ja uudistamme jatkuvasti toimintaamme alan kehittyessä.

- Olemme suorittaneet tilaajavastuun mukaiset velvoitteet ja meiltä löytyy vastuuvakuutus.

- Kannatamme vihreitä arvoja rakentamisessa ja valitsemamme tuotteet ja ratkaisut ovat ekologisia. 

- Teemme yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

- Asiakkaat ovat yrityksen perusta ja siksi pidämmekin huolta asiakkaidemme eduista ja siitä, että meihin voi luottaa ja meiltä on turvallista tilata palveluita myös jatkossa.

- Meiltä on mahdollista saada paikallista palvelua laajasti ympäri Suomen.

Suunnitteluliiga Oy

- Otamme mielellämme yhteistyökumppaneiksi sähkökonsultteja kaikista Suomen kaupungeista.

- Suunnitteluliiga on perustettu sähkökonsulttien yhteenliittymäksi ja merkittäväksi toimijaksi koko Suomessa.

- Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumiseen, pätevyyksien hankkimiseen ja etenemään uralla osana huipputiimiä.

- Kannustamme etätyöhön taitojen ja kokemuksen mukaan. Organisaation henkilökunnan hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

- Tehokkaat etätyöskentelytyökalut ja osaavat asiantuntijat yhdistettynä paikalliseen palveluun mahdollistavat suurien kohteiden suunnittelun kaikkialla Suomessa.

Rekrytointi

Etsimme joukkoomme sähkösuunnittelijoita ympäri Suomen. Voit olla uran alussa tai kokeneempi, mutta myös eläkeikään ehtineille konkareille on tarvetta. Tehtävät muokataan sopivaksi tiedon ja taidon mukaan. Työsopimus tehdään joustavasti elämän tilanteen mukaan mm. työajan ja palkkion suhteen. Palkkio on mahdollista saada kuukausi- tai tuntiperusteisesti. On mahdollista tehdä työtä myös sivutoimena, kunhan ensisijaisen työn sopimuksessa ei ole kilpailukieltopykälää sähkösuunnittelusta.

Meille on tärkeintä hyvä henki yrityksessä ja siksi sinun tulee olla sopiva joukkoomme. Yksi tärkeimpiä kriteerejä onkin hyvä tyyppi, jonka asenne sopii työyhteisöömme. Työ ei ole paikkasidonnainen, joten voit tehdä sitä melkein missä vain. Siksi myös ulkomailla työkentely on mahdollista.

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille. Harjoittelupaikka on loistava tilaisuus näyttää soveltuvuutesi työyhteisöön.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV!