YRITYS – SUUNNITTELULIIGA 

Suunnitteluliiga

SÄHKÖTEKNISTÄ KONSULTOINTIA MONIPUOLISESTI

Suunnitteluliiga Oy on perustettu vuonna 2019. Toimimme  yrittäjävetoisesti ja organisaatiomme on erittäin joustava ilman tarpeetonta byrokratiaa. Suunnitteluliigan yrittäjillä on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja sähkökonsultoinnista. Kasvu on nopeaa ja tarjoamme palveluitamme jo laajalla alueella ympäri Suomen. Konsulttejamme löytyy mm. seuraavista kaupungeista: Turku, Tampere, Hämeenlinna, Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Kuopio, Oulu

ota yhteyttä

Laadukasta ja laaja-alaista sähkösuunnittelua ympäri Suomen

Suunnitteluliiga on luotettava ja avoin sähkönsuunnittelu yhteistyökumppani, jolla on 25 vuoden kokemus sähköteknisestä konsultoinnista.

Tarjoamme kattavat projektinhallinta- ja laadunhallintajärjestelmät, ja olemme sitoutuneet jatkuvaan koulutukseen ja toimintamme uudistamiseen alan kehittyessä.

Täytämme tilaajavastuun velvoitteet ja meillä on asianmukainen vastuuvakuutus. Kannatamme vihreitä arvoja ja valitsemme ekologisia tuotteita ja ratkaisuja.

Teemme yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Asiakkaat ovat toimintamme ytimessä, ja panostamme heidän etuihinsa ja turvallisuuteensa. Lisäksi tarjoamme paikallista palvelua laajalti ympäri Suomea.

Suunnitteluliiga

SÄHKÖKONSULTIT TERVETULLEITA

Suunnitteluliiga toivottaa tervetulleiksi sähkökonsultit kaikista Suomen kaupungeista yhteistyökumppaneiksemme. Suunnitteluliig on perustettu alun perin sähkökonsulttien yhteenliittymäksi, tavoitteenamme on olla merkittävä toimija koko Suomen alueella.

Meillä on vahva sitoutuminen henkilökuntamme koulutukseen, pätevyyksien hankintaan ja urakehitykseen osana huipputiimiämme. Kannustamme joustavaan etätyöhön, mukautuen taitojen ja kokemuksen mukaan, ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää.

Tehokkaiden etätyökalujen ja osaavien asiantuntijoiden avulla tarjoamme paikallista palvelua ja pystymme suunnittelemaan suuria kohteita ympäri Suomen.

ota yhteyttä

Töihin sähkösuunnittelijaksi?

Etsimme joukkoomme sähkösuunnittelijoita ympäri Suomen. Voit olla uran alussa tai kokeneempi, mutta myös eläkeikään ehtineille konkareille on tarvetta. Tehtävät muokataan sopivaksi tiedon ja taidon mukaan. Työsopimus tehdään joustavasti elämän tilanteen mukaan mm. työajan ja palkkion suhteen. Palkkio on mahdollista saada kuukausi- tai tuntiperusteisesti. On mahdollista tehdä työtä myös sivutoimena, kunhan ensisijaisen työn sopimuksessa ei ole kilpailukieltopykälää sähkösuunnittelusta.

Meille on tärkeintä hyvä henki yrityksessä ja siksi sinun tulee olla sopiva joukkoomme. Yksi tärkeimpiä kriteerejä onkin hyvä tyyppi, jonka asenne sopii työyhteisöömme. Työ ei ole paikkasidonnainen, joten voit tehdä sitä melkein missä vain. Siksi myös ulkomailla työkentely on mahdollista.

Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille. Harjoittelupaikka on loistava tilaisuus näyttää soveltuvuutesi työyhteisöön.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV! 

ota yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin